Testkezelések

Alakformálás, fogyasztás, cellulitkezelés

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

Rádiófrekvenciás testkezelés

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvencia energia fokozza sejt belsejében az oxigén szétterülését és felmelegíti a zsírszöveteket akár kb. 70 C fokra, kb. 5-15mm mélységig.

A testben a zsírsejtek ellenállása legmagasabb, így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő  (60-70 C˚) keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja, majd a salakanyag a nyirokrendszeren keresztül távozik
A rádiófrekvencia alkalmazása testkezelések során napjaink legkeresettebb és leghatékonyabb kezelési eljárásai közé tartozik.
Hatására csökken a zsírszövet mennyisége, feszesebbé válik a bőr, a cellulitos területek simábbá válnak,segítségével látványos alakformáló hatást érhetünk el.

Szépségszalonunk kétféle rádiofrekvenciás kezelést végez, mely zsírbontó és feszesítő hatású.
Ajánljuk: Súlyfelesleggel küzdőknek, laza kötőszövetűeknek, narancsbőrre, szülés után megereszkedett hasra és akik aránytalanul híznak.
A kezelendő területek szerint: has, derék, comb, fenék, kar, toka
A kezeléseket heti rendszerességgel kúrában javasoljuk, az eredmény már az első alkalom után mérhető.
A salakanyagok eltávozásának fokozására javasolt, hogy a rádiófrekvenciás kezelést kombináljuk nyirokmasszázzsal, Dr.Life hullámmasszázs géppel és testtekercseléssel.

A kezelési idő: - Has: 30 perc - Comb+fenék: 50 perc
A kezelés ára: - Has: 5.000 Ft. - Comb+fenék: 8.000 Ft

Dr.Life nyomásterápiás hullámmasszázs kezelés

PIACVEZETŐ HULLÁMMASSZÁZS TECHNOLÓGIA

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

A kezelés menete: A kezelést egy derékig érő csizma segítségével végezzük, mely a lábfejektől a hasig felfelé irányuló, hullámszerű masszázst végez.A kezelés alatt a vendég kellemesen relaxálhat. A hullámok, melyeket cellák programozott felpumpálásával és leengedésével keltünk, periodikusán követik egymást.

A kezelés hatásai:

 • élénkíthetjük a nyirok- és vérkeringést
 • javíthatjuk a bőr minőségét
 • csökkenthetjük a cellulit tüneteit
 • oldhatjuk a "nehéz-láb" érzését
 • relaxálhatunk
 • erősíthetjük az egyéb alakformáló kezelések hatását.

A hullámmasszázs önmagában alkalmas ödémás tünetek csökkentésére, de alakformáló kezeléseinkkel is kombináljuk azok hatékonyságának növelésére, hiszen így még intenzívebbé tudjuk tenni az adott területen felszabadított zsírok és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítását. Rádiófrekvenciás kezelések után feltétlenül gondoskodni kell a méreganyagok elvezetéséről!

A vákuum masszázs hat a perifériás területekre,mely lehetővé teszi ezen területek jobb vérellátását / comb,has,derék,csípő/,fokozza a nyirokkeringést,melynek hatására beindul a célzott salaktalanítás.A méreganyagok kiürítésével regenerálódnak a szövetek és a  bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.

A kezelési idő: 30 perc
A kezelés ára: alkalmanként 2.000 Ft
Bérletben: 16.000 Ft / 300 perc (10 alkalom)

MESO I LASER – Lézeres lipolízis

Ez a kezelés hely specifikusan kezeli a toka, alkar, alsó has, felső has, lovagló, csípő, belsőcomb, vagy akár a térd környékét. Kulcsfontosságú hatóanyaga az ún. SECRET SMOOTHING CONCENTRATE, mely egy anti-cellulit és alakformáló gél. Élénkítő hatású, rendkívül koncentrált tápláló formulájának segítségével segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését és az alakformálást. A válogatott hatóanyagok kombinációja a bőrt rugalmasabbá teszi és erősíti annak szerkezetét. A lézeres kezelés első lépésében letisztítjuk a kezelendő felületet, majd egy kémiai peelinggel /12%-os/ segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket ezzel elősegítve a bőr befogadó képességét. A kezelés második lépésében lézerbesugárzást végzünk, majd a Secret Smoothing koncentrátum és az ázsiai centella ampulla felkenése után 5-10 percen keresztül speciális orvosi-elektroporációs testkezelő fejjel dolgozzuk be a hatóanyagokat. Alkalmazása kúrában javasolt: hetente 1 alkalom

A kezelési idő: kb. 40 perc
A kezelés ára területenként változó: kb. 5000 Ft/ tenyérnyi terület

Meso I Laser- Meso Laser mezoporációs cellulit kezelés

Ez a kezelés kifejezetten a cellulitot célozza meg. Javasolt alkalmazási területei az alkar, has, combok, fenék, és a térd környéke. A kezelés első lépésében megtisztítjuk a bőrt, kémiai peelinggel / 12 %-os/ leoldjuk az elhalt hámsejteket, majd területenként 15 percig nagy mérető orvosi elektroporációs fejjel dolgozzuk bele a hatóanyagokat a bőrbe. Itt is kulcsfontosságú hatóanyagunk az ún. Secret Smoothing koncentrátum, emellett 2 ml Organikus Szilicium & DMAE ampulla kerül még a „koktélunkba”. Ezt a kezelést is kúrában javasoljuk, a kezelés első két hetében 2-szer hetente, a harmadik héttől 1-2-szer hetente.

A kezelési idő: 30 perc
A kezelés ára területenként változó: kb. 5000 Ft/tenyérnyi terület

Secret Smoothing Concentrate CONTOURWRAP – Testtekercselés újrahangolva … ha a körfogat csökkentés és a tömörítés a cél

A SECRET SMOOTHING SZUPERKONCENTRÁTUMMAL való testtekercselés:

 • mindössze 10 percet vesz igénybe
 • nagyon intenzív, mégis gyengéd a bőrhöz
 • rendkívül eredményes bőrtömörítő
 • biztonságos
 • nem termoaktív így, bárkinél bárhol bátran alkalmazható
 • nincs benne fahéj, nem allergizál

Ez a kezelés főként tömörítésre, körfogat csökkentésre, és a fogyás elősegítésére szolgál. Kezünk segítségével bemasszírozzuk a hatóanyagokat a kezelendő felületre, majd ezt követően fóliával körbetekerjük. Ha a Vendég szeretne, ezután haza is mehet a fóliát otthon is eltávolíthatja magáról, ha pihenni, relaxálni szeretne ez idő alatt, ezt szalonunkban biztosítjuk számára.

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 2 alkalmat ajándékba adunk.

 • Comb-fenék-has-csípő kezelés ára: 5.200 Ft/alkalom
  Bérlet ár: 41.600 Ft/10 alkalom
 • Has-csípő kezelés ára: 4.200 Ft/alkalom
  Bérlet ár: 33.600 Ft/10 alkalom
 • Karok kezelés ára: 2500 Ft/alkalom
  Bérlet ár: 20.000 Ft/10 alkalom

OTO FLABéLOS FL-3000

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék. 10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan“ellen tart”. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg! Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani!

A Flabelos milyen folyamatokat indít el a testemben?

 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést. Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitot, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését.
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik hatékonyabb segédeszköze
 • Az izmokat tonizálja és növeli az ún. propriocepciót (azonnali izomreakció)
 • Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát
 • Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.)
 • Növeli az állóképességet és a vérkeringést
 • Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesése és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken
 • Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet
 • Csökkenti a stressz hormon (kortizol) szintet

FLABéLOS vibrációs edzőgép árak:

 • 10 perc 600 Ft
 • 100 perc 5.000 Ft
 • 200 perc 8.000 Ft
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések
Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!