Üdvözöllek a Harmónia Bőresztétika honlapján, a gyönyörű, egészséges és ragyogó bőr világában

Császár Gabriella vagyok kozmetikus mester

30 év kozmetikusi tapasztalattal igyekeztem egy olyan üzletet kialakítani, melyben a nyugalom és harmónia mellett a modern kozmetika is jelen van. Szakmai tudásomat nagyrészt a Matis céggel való több, mint 16 éves együttműködésemnek köszönhetem, akik biztosították a folyamatos továbbképzéseket és a különböző szakmai konferenciákon való részvételt.

2005-ben részt vehettem Párizsban egy Matis tanfolyamon, ahol az európai trénerektől tanulhattam el a legmodernebb technikákat. 16 évig voltam területi szakmai vezető, feladatom volt többek között a kolléganők szakmai segítése, tanfolyamok, fórumok megtartása és a terület Matis anyagokkal való ellátása.

Az elmúlt években a vendégek részéről megnövekedett igények arra ösztönöztek , hogy figyelemmel kísérjem a legmodernebb technológiákat, kiegészítsem a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokat csúcskategóriás gépekkel és mindenkinek személyre szabottan megoldást adjak bőrproblémáira. A mai kozmetika nem állhat meg, egyre magasabb igényeknek kell megfelelni, egyre komolyabb anyagok és technológiák állnak rendelkezésünkre. Ez a feladat folyamatos tanulást és állandó figyelmet követel meg a szakmától is. Remélem, szalonunk vendégei érzik a törődést, a szakmaiságot és teljes biztonsággal bízzák ránk egyik legféltettebb kincsüket, az arcbőrüket.

2016-ban szakmai életem egyik fontos állomásához érkeztem. Ebben az évben csatlakozhattam az Image Skincare cég kozmetikusaihoz. Ez az orvos-kozmetikai anyag és kezelései egy teljesen új területét nyitották meg a kozmetikus szakmának. Szuper hatóanyagai és hámlasztó kezelései olyan eredményeket hoztak,ami eddig elképzelhetetlen volt számomra.

-Tíz éve foglalkozom tanuló képzéssel és büszke vagyok arra, hogy tanulóim közül sokan sikeres szakemberekké váltak.

Üzletünk kabin rendszerben működik ezzel megteremtve a nyugalmat és a diszkréciót. Kolléganőim segítségével teljes arc és testápolást végzünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a professzionális kozmetikumok forgalmazására, hisszük, hogy az otthoni ápolás kulcsfontosságú az eredmény eléréséhez, megteszünk mindent,hogy vendégeink elfogadják tanácsainkat és a kezelésben használt kozmetikumokkal ápolják otthon tovább bőrüket.

Császár Adél vagyok, kozmetikus, sminkes

Kedves Vendégeim! A 2020-as évben nem dolgozom, mert minden időmet kisfiammal töltöm otthon. Előreláthatólag a jövő évtől már elérhető leszek szalonunkban.

2013 óta dolgozom a Harmónia Szépségszalonban, amiről minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a második otthonom. Kicsi korom óta részese vagyok a családi vállalkozásnak és édesanyám szakmai munkásságát végigkövetve sokat tanultam arról, hogyan lehet nőként összeegyeztetni a karriert a magánélettel, hogyan lehet valaki egyszerre cégvezető, üzletasszony, a szakmájának kiemelkedő személye anélkül, hogy családja bármiben is hiányt szenvedne. Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy ma már közösen dolgozunk egy magas színvonalú, exkluzív szépségszalon üzemeltetésén és azon vagyok, hogy én is legjobb tudásommal hozzájárulhassak cégünk sikeréhez.

Nem készültem mindig kozmetikusnak. 2012-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának végzős hallgatója voltam, leginkább a sport és az egészségfejlesztés, valamint a gyermek egészségnevelés irányába szerettem volna tovább tanulni, és a későbbiekben is ezzel foglalkozni. Közben a Matis Paris Cosmetic cég elindított egy magán kozmetikus iskolát Pécsett, ahol szakmunkás bizonyítványt szereztem. A diploma megszerzése után a családi vállalkozás mellett döntöttem és ma már tudom jól tettem.

Azóta sokat fejlődött a cég, új márkával, új eljárásokkal kezdtünk el foglalkozni. Számomra nagyon fontos az állandó megújulás, az innováció. Próbálok naprakész lenni, figyelni a piaci igényeket, a legújabb trendeket és eszerint haladunk mi is a korral.

2016-ban megismerkedtem egy Professionális smink márkával, a Pierre René PROFESSIONAL-lal, ami szerelem volt első látásra. Sárosi Szilviának köszönhetően megtanultam a sminkes szakma fortélyait és mester sminkes diplomát szereztem. A vendégek teljes körű kiszolgálása mellett feladatom még a szépségszalon marketing tevékenységeinek ellátása, a partnerekkel való kapcsolattartás, a tanulóink koordinálása és a Pierre Rene Professional teljes körű ügyintézése. Nagyon szeretem a munkámat, a vendégeimet, a kolléganőimet és boldog vagyok, hogy olyan helyen dolgozhatom, ahol igazán otthon érzem magam.

Hirth Gréta vagyok

2015-ben kezdtem meg tanulmányaimat a kozmetikus iskolában. Gyakorlati képzőhelyem a pécsi Harmónia Szépségszalonban volt. Mesterem, Császár Gabriella, már a tanuló évek alatt biztosította számomra a különböző tanfolyamokat, ahol a szakma egyéb területeit is megismerhettem. Sikeres vizsgáimat követően lehetőséget kaptam arra,hogy a csapat tagja legyek, most már kolléganőként. A mi szakmánkban rendkívül fontos, hogy legyen egy mentor, aki segíti továbbra is a fejlődésünket. Így, én teljes biztonságban kezdhettem meg ezt a csodálatos szakmát.

Azóta részt vettem számtalan továbbképzésen,elvégeztem tanfolyamokat és folyamatosan képzem magam.

Nagyon szeretem a szakmám,úgy érzem segíthetek az embereknek és ez fantasztikus érzés.

 

Orbán Zsanett vagyok, kéz és lábápoló szakember

Telefon: 06 20 442 1795

Szolgáltatásaim:

manikűr-természetes körömre
gyógypedikűr -benőtt köröm és tyúkszem eltávolítás
frissítő lábmasszázs
lakkozás, díszítés

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!