Bőrfiatalítás gépekkel

Arc kezelések gépekkel

Rádiófrekvenciás feszesítő kezelés hidegterápiával

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadá-lyozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát. A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

Kezelési idő: kb. 1 óra
A kezelés ára:

 • Arc: 7.000 Ft.
 • Nyak: 3.000 Ft
 • Dekoltázs: 5.000 Ft

A kezelést kúrában ajánljuk heti rendszerességgel. Bérlet vásárlása esetén: 5-öt fizet, 6-ot kap!

Lézeres mezoterápia (Meso I Laser)

Ez a készülék a jelenleg Magyarországon létező legmodernebb és egyben legeredményesebb orvos-kozmetikai eszköz, mely ötvözi a lézeres biostimulációt az eredeti orvosi elektroporációval. A Meso I Laser innováció a szépségápolásban! Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát, és a lézeres bőrfiatalítást egyesítette egyetlen készülékben. Az eljárás során a nagyteljesítményű lézer következtében a bőr, és a sejtek falának átjárhatósága jelentősen megnő, a tű nélküli mezoterápia alkalmazásával pedig a bőrben és a sejteken pórusok nyílnak meg, melyeken keresztül nagy mennyiségben lehet bejuttatni a ránctalanító, feszesítő és vitamin koncentrátumokat. A szöveti rétegekbe bevitt hatóanyagokat, melyeknek alapja a három molekulaméretű hyaluronsav és az őssejtes argirelin (természetes botox hatás) az alkalmazott technológia miatt többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr, ezáltal azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatása pár nap elteltével látható és még tartósabb eredményeket képes elérni.

A kezelés eredménye:

 • a bőr hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik
 • tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok
 • a bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin intenzív termelődésének köszönhetően
 • az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A kezeléseket kivételesen magas hatóanyag tartalmú vegyszermentes német kozmetikumokkal végezzük, melyeket kifejezetten ehhez a géphez fejlesztettek ki.

 • peg származékoktól
 • kőolaj származékoktól
 • parabénektől
 • színezékektől
 • illatanyagoktól mentes

A kezelési idő: kb. 1,5 óra
A kezelés ára: 17.900 Ft/ alkalom
Bérlet akciónk: 5-öt fizet, 6-ot kap, 89.500 Ft
-Video-

Cw laser – rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

A meso i laser legújabb fejlesztése, a cw laser, az anti-aging kezelések területén nyújt rendkívül eredményes megoldást, kifejezetten a mély ránckezelésekre. A meso delux és a hyaluron max skin boost kezeléseket kúrában 2-3 hetente végezzük összesen 3 egymást követő alkalommal. A nagy mennyiségű, kb. 15-20 ml hyaluronsav és 6 ml egyéb hatóanyag bejuttatása és aktiválása miatt azonban egy alkalom elvégzése is rendkívül látványos és igen tartós eredményre képes.

Meso delux –intenzív anti aging kezelés, erőteljes szövet tömörítéssel és kollagénindukcióval.

Alkalmanként 20 + 6 ml tömény peptidkoncentrátum és hyaluronsav betöltéssel végezzük ezt az igen exkluzív luxus kezelést. Kivételes minőségű és származású kivonatokat magas koncentrációban tartalmazó készítményekkel dolgozunk. Egy különleges mély-peeling alkalmazása után (ez nyitja meg a bőrt), speciális anti-aging hatóanyagokat és töltőanyagokat dolgozunk a bőrbe egy nagypontosságú orvosi hatóanyag bejuttató rendszerrel. A kezelés alatt többszöri rétegezéssel töltjük fel a bőrt valódi 10 ml molekuláris hyaluronsavval (töltőanyag), 10 ml peptid koncentrátummal (kollagénszintézis érdekében) és 6 ml erőteljes ránctalanító ampullával (argirelin & parazsázsa = botox hatás + organikus szilicium & dmae = tömörítés). A rétegezések között a bejuttatott hatóanyagokat a cw laser speciális lézer eljárásával aktiváljuk, mely hatására a hatóanyagok és a töltőanyagok mélyen beépülnek a bőr különböző rétegeibe, mintegy alábélelve a bőrt. A meso delux kezelés gyakorlatilag egy teljes arcra alkalmazott rétegelt hyaluronsavas feltöltés is, azonnali hatással és rendkívül szép, homogén bőrfelszín kialakulásával.

A kezelési idő: kb. 1,5 óra
A kezelés ára: 38.700 Ft

Hyaluron max skin boost – rétegelt hyaluronsav arcfeltöltés.

Alkalmanként 15 ml valódi hyaluronsavval. Ez a kezelés gyakorlatilag egy 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletesen betöltött hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A hyaluronsav igen jó nedvességmegkötő, és a bőr szöveteibe jól beágyazódó tulajdonságának köszönhetően méltán alkalmas is erre a feladatra. Bizonyos idő eltelte után minden mellékhatás nélkül felszívódik. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, azt követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra nem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt. Alkalmazása nőknek és férfiaknak egyaránt, minden bőrtípusra, minden életkorszakban eredményes és alkalmazható.

A kezelési idő: kb. 70-80 perc
A kezelés ára: 32.800 Ft

Bőrfiatalítás iPulse villanófénnyel

A bőr öregedése egy komplex folyamat, amely két egymástól független részből áll:

 1. Belső öregedés, vagy más néven „biológiai óra”, amely a bőr lassú és visszafordíthatatlan károsodása.
 2. Külső öregedés, vagy "fotoaging", a külső hatások eredménye. Elsősorban is az UV (ultraibolya sugárzás) hatása, de jelentősen hozzájárul a dohányzás és a túlhajszolt, stresszes életmód is.

A bőr öregedési folyamatainak során elveszti rugalmasságát, petyhüdt, ráncos lesz. A Napnak és a környezeti ártalmaknak kitett bőr pigmentált, tágult hajszálerekkel átszőtt. Ezeken a problémákon egyszerre segít ez az intenzív fényimpulzusokat kibocsátó kezelés. Az iPulse technológiával végzett fotórejuvenáció hatására a kollagén és elasztin rostok megújulnak, újraépülnek – láthatóan megfiatalodik a bőr! Az optimális eredmény eléréséhez 6-10 kezelésre van szükség.

A kezelés ára: 10.000 Ft

Dr. Derm- Mezoforte kezelés

Különböző problémákra különböző hatóanyag koktélt készítünk A kozmetikai kezelések elsődleges célja a szükséges hatóanyagok bejuttatása a bőr adott rétegeibe, s ennek elősegítése céljából számos módszert ismerünk. A hatóanyagok bejutását akadályozó bőrrétegeket mechanikai, enzimatikus vagy kémiai peelinggel, illetve leghatékonyabban mikrodermabrázióval távolíthatjuk el. Az elektromosság alkalmazása révén az eddig ismert leghatékonyabb eljárásnak a tű segítségével történő bevitel (mezoterápia) bizonyult. A tűs módszertől azonban a vendégek jelentős része idegenkedik. Ezért terjedt el a kozmetikusok körében a tű nélküli hatóanyag bevitel, mely során a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) keresztülszúrt csatornákhoz hasonló szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást elősegítő módszerekkel. A bőr igényének ismeretében hatóanyag koktélokat tudunk összeállítani különböző analitikus tisztaságú anyagokból úgy, mint: hialuronsav, kaviár, vitaminok, aminósavak, ceramid, édesgyökér stb.. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni.

A kezelési idő: kb. 1 óra
A kezelés ára arcra: 7.000 Ft

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!