Férfiaknak

Ahhoz, hogy megértsük miért kell a férfiak bőrét más módszerekkel kezelni, tudnunk kell néhány különbséget a női és a férfi bőr működésről.

 • A férfiak bőre átlagosan mintegy 20%-kal vastagabb, mint a nőké. Több kollagént tartalmaz és megjelenése feszesebb, határozottabb.
 • A férfiak bőrének kollagén tartalma állandó ütemben csökken, folyamatosan veszíti el rugalmasságát.
 • Több faggyúmirigyük, és ennek következtében több pórusuk van, mint a nőknek. A férfiak esetében mind a faggyúmirigyek, mind a pórusok nagyobbak. Általában bőrük zsírosabb és fényesebb.
 • A felnőtt férfiak kevésbé hajlamosak a bőrszárazságra, mint a felnőtt nők.

Öregedés

 • A férfiak bőrén az öregedés jelei később mutatkoznak, de a változások gyorsan végbemennek, ha egyszer elkezdődtek.
 • A férfiaknál gyakoribb az izomtömeg elvesztése és a bőr megereszkedése és jellemzően a szem környéke rosszabb állapotú, mint az arc bőre.
 •  A férfiaknál a ráncok később jelennek meg, mint a nőknél, de ha megjelennek,akkor nagyon markánsak tudnak lenni.

HOGYAN LEHET ÁPOLNI A FÉRFI BŐRT?

Kezeléseinket különböző problémákra, különböző professzionális kozmetikumokkal és modern gépek segítségével végezzük.

És most választás elé állítjuk Önt! De nem kell egyedül döntenie! Segítünk.

Hívjon bennünket, kérjen egy időpontot konzultációra és eldöntjük együtt mi a legjobb kezelés az Ön problémájára.

Kérjen időpontot konzultációra!

1.

Mélytisztító, méregtelenítő kezelés

Tisztátalan, problémás bőrök kezelésére ajánljuk, melyben a hagyományos manuális arctisztítás mellett megjelenik a technika is, melyet gyémánfejes bőrcsiszolással végzünk. A kezelés hatására a bőr tisztábbá és mattabbá válik.

A kezelés lépései:

 • bőr letisztítása majd enzimes puhító arcradír
 • manuális arctisztítás
 • bőrcsiszolás
 • nyugtató,összehúzó maszk
 • befejező ápolás

Kezelés ára: 14.100 Ft
A kezelés időtartama: 1,5 óra

Mélytisztító, méregtelenítő kezelés
2.

V Carbon system kezelés

Szuper hámlasztó kezelés szénporral és Gabellinával. Gyors,fájdalommentes kezelés, amely megszabadítja a bőrt a káros méreganyagoktól és visszaállítja az arcbőr természetes fényét.

A maszk különleges összetevői: szénpor,mandulasav,tejsav,ferulinsav,glikolsav,antioxidáns és gyulladáscsökkentő koktél: édesgyökér,fekete gyömbér kivonat.

A maszk okkluzív filmréteget képez a bőrön,mely megakadályozza a vízvesztést, a záróhatás megnöveli a savak hatékonyságát

A bőr a kezelést követően azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak. Az arc visszanyeri életerejét.

Mikor ajánljuk?

 • bőrfiatalításra,felszíni ráncok enyhítésére
 • bőrtextúra javításra
 • fénykárosodott bőrökre
 • zsíros bőrökre

A kezelés ára: 19.000 Ft
Szemkezeléssel: 22.000 Ft

3.

MagicPolar tri-poláris és hexa-poláris rádiófrekvenciás arc kezelés

Gépünk a legújabb,legfejlettebb rádiófrekvenciás technológia,mely hatékonyságában és kezelésérzetben is messze felülmúlja elődeit. A kezelőfejek terápiás LED fényt is tartalmaznak illetve beépített hőmérő segítségével kontrollálható az optimális hőmennyiség bejuttatása, mely biztosítja a kezelés maximális hatásosságát.

Az életkor előrehaladtával a kollagén, elasztin és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk, illetve megelőzhetjük.

Hatás mechanizmus: Fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatást hozunk létre, melynek révén a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken,új fiatalos ragyogást adva az arcnak.

A kezelés ára:
Arc: 9.000 Ft
Nyak és toka: 3.000 Ft
Dekoltázs: 5.000 Ft
Kezelési idő: kb. 1 óra

MagicPolar tri-poláris és hexa-poláris rádiófrekvenciás arc kezelés
4.

Lézeres mezoterápia (Meso I Laser)

Ez a készülék a jelenleg Magyarországon létező legmodernebb és egyben legeredményesebb orvos-kozmetikai eszköz, mely ötvözi a lézeres biostimulációt az eredeti orvosi elektroporációval. A Meso I Laser innováció a szépségápolásban! Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát, és a lézeres bőrfiatalítást egyesítette egyetlen készülékben. Az eljárás során a nagyteljesítményű lézer következtében a bőr, és a sejtek falának átjárhatósága jelentősen megnő, a tű nélküli mezoterápia alkalmazásával pedig a bőrben és a sejteken pórusok nyílnak meg, melyeken keresztül nagy mennyiségben lehet bejuttatni a ránctalanító, feszesítő és vitamin koncentrátumokat. A szöveti rétegekbe bevitt hatóanyagokat, melyeknek alapja a három molekulaméretű hyaluronsav és az őssejtes argirelin (természetes botox hatás) az alkalmazott technológia miatt többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr, ezáltal azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatása pár nap elteltével látható és még tartósabb eredményeket képes elérni.

A kezelés eredménye:

 • a bőr hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik
 • tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok
 • a bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin intenzív termelődésének köszönhetően
 • az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A kezeléseket kivételesen magas hatóanyag tartalmú vegyszermentes német kozmetikumokkal végezzük, melyeket kifejezetten ehhez a géphez fejlesztettek ki.

 • peg származékoktól
 • kőolaj származékoktól
 • parabénektől
 • színezékektől
 • illatanyagoktól mentes

A kezelés ára: 26.000 Ft/alkalom
A kezelési idő: kb. 1,5 óra

Lézeres mezoterápia (Meso I Laser)
5.

OXIGÉN KEZELÉS az Image Skincare cégtől

O2 LIFT Forradalmi luxus spa kezelés, mely hámlaszt, ragyogást biztosít és oxigénnel tölti fel bőrét. Gyorssegély a fáradt bőrnek, ha nincs ideje a hosszabb kezeléseket igénybe venni: a reprezentatív megjelenések előtti ez a kezelés fokozza a természetes szépséget, kezeli a fáradtságot, megszünteti a fakóságot! Már egy kezelés után a bőr életteli, ragyogóbb lesz, visszanyeri vitalitását, ezáltal puhább, bársonyos tapintású, tisztább hatású, feszesebb és hidratáltabb lesz.

Képzelje el, hogy az elhalt hámrétegek alatti friss, egészséges bőr felszabadul, egy olyan kezelés által, mely egyszerre kíméletes és frissítő. Az oxigén jótékony hatása a bőrre: energiát termel a sejteknek, támogatja a sejtek természetes regenerációs képességét, fehérít, fokozza a keringést, a toxinokat kiüríti, antibakteriális, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a stresszt, segíti a relaxálást.

Oxigén, növényi eredetű őssejtek, peptidek és speciálisan koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével, az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel. Ez az öregedésgátló, luxus spa kezelés csodás ragyogást biztosít.

Az oxigén alapvetően fontos testünk minden egyes sejtje számára az életben maradáshoz. Egy átlagos ember hetekig létezhet élelem és napokig víz nélkül, de oxigén hiányában csak pár percig bírjuk. Az oxigén hihetetlen regenerációs erővel bír. Az orvosok évtizedekig oxigénnel gyógyították az égéseket, üszkösödést és más sebeket. A nagy koncentrációjú oxigén beindítja a szervezet természetes gyógyító funkcióit és a vírusok, gombás fertőzések, baktériumok melyek az aknét okozza, nem élik túl az oxigénben gazdag környezetet.

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

Kezelés ára: 19.000 Ft
Kezelési idő: 60 perc

6.

Anti-oxidáns, öregedésgátló arckezelés az Image Skincare cégtől

Ez az átfogó kezelés stabil Tri Vitamin C elegyet kombinál korrigáló hidroxisavakkal, növényi őssejt technológiával, mélyen hidratálva kezeli a kipirosodást, gyulladást, a száraz/dehidratált és napozástól öregedett bőrt.
A C-vitamin fiatalítja a bőrt, javítja a kollagén szintézisét, világosítja a pigmentációt, védi a sejteket a szabadgyök károkkal szemben.
Ez a komplex kezelés hat a kétféle öregedés ellen, azzal, hogy elősegíti bőre táplálását, hidratálását fiatalító hatóanyagokkal, miközben alaposan kitisztítjuk, ápoljuk bőrét, kiegészítve szemránc- és dekoltázskezeléssel a teljes feltöltődés érdekében.

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

Kezelési idő: 60 perc
Kezelés ára: 27.000 Ft

Anti-oxidáns, öregedésgátló arckezelés az Image Skincare cégtől
Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr
THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr
THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr

Prémium kategóriás kényeztető kezelések,melyek nanotechnológiás hatóanyagainak köszönhetően az orvosi beavatkozások alternatívája lehet.

Védjük meg és állítsuk vissza bőrünk egészségét! 

Mikrotűs kezelések
Mikrotűs kezelések
Mikrotűs kezelések

Szalonunk többféle mikrótűs eljárást végez, melyek különböző hatásokkal bírnak. 

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!