Gyulladt, zsíros, aknés, bőr kezelése

Szalonunkban többféle megoldást kínálunk a fenti problémákra

Zsíros, pattanásos, gyulladásra hajlamos bőr

Az aknés más néven pattanásos bőr az egyik leggyakoribb bőrprobléma, amivel kozmetikushoz fordulunk. Rendszerint pubertáskorban kezdődik és van, akit egy életen át végigkísér. Felelősek érte a hormonok, bizonyos betegségek, a gének, a helytelen életmód és különböző ételallergiák, de kiválthatják rossz kozmetikumok és sminktermékek is, sőt bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is kialakulhatnak. Az aknés bőr kezelésénél nagyon fontos a rendszeres kozmetikai és otthoni bőrápolás is. Legfontosabb feladat a gyulladás csökkentése, a bőr tisztántartása, hidratálása és a további bőrállapot romlás megfékezése.

Az egészséges,matt bőr kulcsa az egyensúly. Termékeink és kezeléseink segíteni fognak Önnek, hogy bőre visszanyerje egyensúlyát és egészséges,üde, szép legyen.

1.

Szalicilsavas Tisztító kezelés szeborreás bőrökre

A kezelés elsődleges célja a bőr tökéletes tisztítása, a faggyúmirigyek működésének normalizálása, a gyulladás csökkentése. Hatására tisztább, mattabb és egészségesebb bőrt kapunk.

A kezelési idő: 1 óra -  ára: 8.600 Ft

Szalicilsavas Tisztító kezelés szeborreás bőrökre
2.

Mikrodermabrázió / Bőrcsiszolás

A kezelést egy vákuumos bőrcsiszoló géppel végezzük, melynek kezelő fejei különböző durvaságú gyémántporral vannak bevonva. Ennek segítségével olyan erősségű mélyradírozást vagyunk képesek végezni, ami segítség lehet a tágpórusú, zsíros, problémás bőröknek. A mikrodermabrázio az orvosi gyakorlatból vett csiszolási technikák finomított változata, amely során a gyémánt fejjel és vákuum segítségével finoman, de hatékonyan eltávolítható az elhalt bőrsejtek felső rétege. A kezelés enyhe dörzsölő érzéssel jár, mely fájdalmat nem okoz. Hatására bőrünk puha, bársonyos tapintású, tisztább hatású, feszesebb és hidratáltabb lesz.

Ajánlás:

 • Tág pórusú, zsíros bőrre
 • Durva tapintású, érdes bőrre
 • Heges, egyenetlen felszínű bőrre
 • Nehezen tisztítható, zárt komedókkal teli bőrre
 • Gyulladások miatt kialakult foltos bőrre.

A kezelést végezhetjük bármelyik  kezelésben illetve kúrában is. Kúrában heti egy kezelést ajánlunk. A kezelés után fényvédelem szükséges.

A kezelési idő: kb. 45 perc
A kezelés ára: 6.500 Ft

Mikrodermabrázió / Bőrcsiszolás
3.

Pattanásos bőr kezelése villanófénnyel

A villanófény (IPL, Intense Pulse Light), a hámon áthaladva, a bőr saját melaninjában elnyelődve helyi hőhatást eredményez. A villanófény csökkenti a faggyútermelést (zsugorodnak a faggyúmirigyek), elpusztítja a baktériumokat és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját. A kezelés hatására ki sem fejlődnek illetve visszafordulnak a fájdalmas, steril gyulladások. Azoknak ajánlott, akiknek a bőrén jellemzően aknés, gyulladásos pattanások a jellemzőek. Ismételt kezelésekre 1 hetes időközönként kerülhet sor.

Akne kezelés (teljes arc): 7.000 Ft
Akne kezelés (tisztítás után): 3.000 Ft
Akne kezelés helyi: 500 Ft/lövés

Pattanásos bőr kezelése villanófénnyel
4.

Dermaroller- Kollagén indukciós terápia

A dermaroller kezelést több száz hajszálvékony tűvel borított hengerrel végezzük, mellyel apró mikro-sérüléseket okozva a bőrön beindítjuk a bőr saját regeneráló, öngyógyító mechanizmusát. A dermaroller kezelésnek köszönhetően a bőr fiziológiás kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik, hatására a kollagén állomány lecserélődik, új, frissebb és hidratáltabb lesz, a kötőszövet vastagsága és rugalmassága megnő.
A kollagén indukciós terápia (dermaroller) hatására az apró ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, az aknés hegek halványodnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik.

A dermaroller kezelés hatékonyságát fokozzuk azzal, hogy a tűk által létrehozott „mikrocsatornákon” keresztül különböző hatóanyagokat juttatunk a bőrbe (pl: hyaluronsav, argirelin, A-, B-, C-vitamin). Az optimális eredmény elérése érdekében a dermaroller alkalmazása kúraszerűen ajánlott (kb. 6 kezelés szükséges, de egyes esetekben, akár 10 kezelésre is szükség lehet pl. aknés bőrnél). A kezelések között  min. 14 napnak kell eltelnie. A kúra befejeztével elért állapot fenntartásához 2-3 havonta ajánlott megismételni 1 alkalommal a kezelést.

Ez a kezelés minimális fájdalommal jár, ami inkább kellemetlenségnek nevezhető, mellékhatása pedig nincsen.

A kezeléshez szükséges saját névre szóló dermaroller, mely 5-6 alkalomra alkalmas.

Ára: 5.000 Ft/darab 

Szeborreás bőr kezelése/ hegkezelés menete: dermarollerrel

 • bőrtípusnak megfelelő letisztítás
 • enzimes peeling felhelyezése
 • 30 perces lidokainos érzéstelenítő pakolás felhelyezése
 • dermarolleres kezelés 
 • 2 ml bőrtípusnak megfelelő steril hatóanyag bejuttatása a bőrbe
 • bőr nyugtatása és hűtése crio segítségével

A kezelés ára: 11.800 Ft

A dermaroller kezelés után:

 • a bőr 1-2 napig kipirosodhat, ez a pirosság a gyógyulási folyamattal csökken
 • a bőrt 24 óráig semmilyen krém, illetve make up nem érheti
 • fényvédelem szükséges.
 • a bőr hidratálására a kúra ideje alatt fokozott figyelmet kell fordítani.
 • Nagyon fontos a bőrt 24 órán keresztül sterilen tartani, ennek részleteiről szalonunkban további felvilágosítást fogunk adni.
Dermaroller- Kollagén indukciós terápia
5.

Image Skincare orvos-kozmetikai kezelések

Az aknés,gyulladásos,heges bőröket kúrában kezeljük, 2 hetente. A kúra a gyengébb enzimes hámlasztástól az erős savas hámlasztásig történik szigorú szabályok betartása és kontrollja mellett.A hámlasztó kezeléseket nyáron nem csináljuk. A hámlasztó kúra mellé kötelező az otthoni ápolás!

Kérjen időpontot konzultációra!

6.

Be clear tisztító kezelés orvosi hatékonysággal

Ez az átfogó kezelés harcol az akne valamennyi fokozata ellen, erős anti-bakteriális peptideket és szalicilsavat kombinál nyugtató, gyulladásgátló növényekkel. Tökéletes a zsíros, aknés és aknéra hajlamos bőrre.
Kimagaslóan hatásos akne bőrápoló kezelés, mely a leghatékonyabb akne-ellenes összetevőket és erős anti-oxidánsokat használja. Harcol az akne ellen, csökkenti a gyulladást, szabályozza a faggyú termelést és tisztítja a bőrt.

Be Clear arckezelés ára: 27.000 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

7.

AKNE LIFT PEEL kezelés

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas-retinolos kezelés láthatóan finomítják a bőrképet miközben a Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást,kezelik a fény okozta hibákat A növényi kávé és borsmenta energizálnak,az eukaliptusz és ylang-ylang tisztítják a bőrt.

A kezelés ára: 27.000 Ft
Kúrában: 21.800 Ft/alkalom
Kezelési idő: 50 perc

AKNE LIFT PEEL kezelés
8.

Gyulladt bőr kezelése E-light technológiával

Az E-light technológia a normál IPL készülékek legújabb és legeredményesebb továbbfejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, magasabb hatásfok és nagyobb eredmények érdekében. A két technológia ötvözésének eredményeképpen a kollagén és elasztin rostok megújulnak, újraépülnek, láthatóan megfiatalodik a bőr. Alkalmazható bőrfiatalításra,ránckezelésre,hiperpigmentált bőr halványítására,értágulatokra és gyulladt bőr esetén.

Az E-light kezelés hatására csökken a faggyútermelés (zsugorodnak a faggyúmirigyek), a hő hatására elpusztulnak a baktériumokat és ezzel megszűnik a gyulladás. A kezelés hatására szűkülnek a pórusok és halványodnak az akne okozta elszíneződések. A kezelés hatására ki sem fejlődnek illetve visszafordulnak a fájdalmas, steril gyulladások. Azoknak ajánlott, akiknek a bőrén jellemzően aknés, gyulladásos pattanások a jellemzőek.

A kezeléseket 2 hetente kúrában ajánljuk mindaddig, amíg a probléma fennáll.

Kérjen időpontot konzultációra!

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!