Foltos, pigmentált, fénykárosodott bőr kezelése

Világosító és halványító kezelések

Amennyiben Önnek a napozás során, a terhesség alatt vagy hormonális változás miatt megjelenő pigment foltok okoznak esztétikai problémát, úgy az Image termékcsalád a megfelelő választás. Nálam, a kezelés során megkapja a szükséges táplálást, majd az otthonában a speciálisan erre a problémára kifejlesztett otthoni ápolási rendszerrel fokozza a hatást. A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében, kíméletesen kombinálja a tejsavat és egyéb fehérítő és világosító hatóanyagok koktélját, melyekkel halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat valamint csökkenti a rozáceás kipirosodást. A bőr láthatóan ragyogó, selymesen puha és rugalmas lesz.

Hiperpigmentált, fénykárosodott bőr

A melanin egy sötét pigment, ami a bőrben természetes körülmények között, a napsütés hatására termelődik, meghatározza bőrünk, hajunk és szemünk természetes színét. A túlzott napozás, bizonyos hormonális hatások, bőrsérülések, gyulladások, genetikai tényezők, betegségek és az öregedés következtében egyes helyeken túl sok festék termelődhet, ami a hiperpigmentációt (barna foltok megjelenését) eredményezi. Ide tartoznak a májfoltok, szeplők és a gyulladások után keletkezett elszíneződések.Míg az őszi-téli hónapokban viszonylag tűrhető állapotban vannak a foltok, addig az első tavaszi napsugár megjelenésétől számíthatunk erősödésükre. A kozmetikai ipar sokáig tehetetlen volt ezzel a problémával de szerencsére ez már a múlté.

Az Ön problémájára a legmegfelelőbb választás az Image Skincare termék családja.
Hámlasztó kezelések + otthoni ápoló termékek
Várható eredmények: Bőre megfelelően táplált lesz, foltjai halványodnak,egységes ragyogó színű lesz,csökken a rozáceás kipirosodás.

Kérjen időpontot konzultációra!

1.

Kezelés a ragyogó bőrért

Ez az átfogó kezelés kombinálja a legújabb és leginnovatívabb fehérítő technológiákat és irritáció nélkül kezeli a hiperpigmentáció minden formáját. Sejtkivonatokkal, fehérítő peptidekkel és növényi fehérítő összetevőkkel fehéríti és ragyogóvá teszi a bőrt. A bőrkép egységesítő hatóanyagok mellett anti-oxidánsokkal, C-vitaminnal és hialuronsavval tölti fel a bőrt.

  • Hiperpigmentált bőr kezelésére
  • Rosaceás bőrre a pirosság csökkentésére
  • Tisztító kezelésként, ha azt szeretnénk, hogy minimális legyen a bőr kipirulása a nyomkodás után

Kezelés ára: 27.000 Ft

Nyáron is végezhető kezelés.

Kezelés a ragyogó bőrért
2.

Lightening lift peeling kezelés

Ez az eredményorientált kezelés a leghatékonyabb növényi fehérítőket a Luminescence és seashine komplexet és Echinacea őssejteket kombinálja,az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóbbá varázsolják a bőrt. Erős AHA és kojiksav elegy biztosítja a tökéletes eredményt. Kötelező utóápolás, fényvédelem!

A kezelés ára: 27.000 Ft
Kúrában: 21.800 Ft/alkalom
Kezelési idő: 50 perc

3.

Pigmentfolt kezelés E-light technológiával

 Az E-light technológiáról:

Az E-light technológia a normál IPL készülékek legújabb és legeredményesebb továbbfejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, magasabb hatásfok és nagyobb eredmények érdekében. A két technológia ötvözésének eredményeképpen a kollagén és elasztin rostok megújulnak, újraépülnek, láthatóan megfiatalodik a bőr. Alkalmazható bőrfiatalításra,ránckezelésre,hiperpigmentált bőr halványítására,értágulatokra és gyulladt bőr esetén.

Hiperpigmentált bőr esetén az E-light kezelés  hatására( hőhatás) a bőrben felhalmozódott melanin részecskék kisebb darabokra bomlanak és a nyirokkeringéssal távoznak.

  • A kezelést követően hámlás léphet fel.
  • A kezelések eredményeképpen egyenletes festékezettségű,ragyogó bőrt kapunk.
  • Alkalmazható a test bármely területén hiperpigmentáció esetén.
  • Kezelések gyakorisága 2-4 hét
  • Fényvédő használata kötelező!

A kezeléseket kúrában ajánljuk.

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!