Érzékeny, rozáceás/értágulatos bőr kezelése

Érzékeny, kipirosodásra, allergiára hajlamos, rosaceás bőr

Az érzékeny bőr önmagában nem tekinthető bőrtípusnak, hiszen kialakulásában számos tényező szerepet játszik, ilyenek: a helytelen életmód, a nem megfelelő kozmetikumok használata, a mechanikai behatások, az időjárás viszontagságai, különböző szervi vagy szervrendszeri betegségek, hormonális változások, stressz és az örökletes hajlam. Ma már bizonyított tény hogy a nők több mint 65%-ának érzékeny a bőre. Ha gyakran tapasztalja, hogy bőre húzódik, feszül, égő, szúró érzés jelentkezik, irritált, gyakran hirtelen kipirosodik, allergiás reakciókra hajlamos, akkor nagy valószínűséggel bőre érzékenyebb az átlagosnál.
Az érzékeny bőr súlyosabb formája,amikor állandósul a bőrpír,megjelennek gyulladások és értágulatok. Ebben az esetben már bőre azonnali kezelést kíván. Ezt nevezzük rozáceának.

Az ilyen gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr nagyon finom ápolást és különleges odafigyelést igényel. Szalonunkban teljes körűen igyekszünk a problémát kezelni. Speciális kezelésekkel, gépi kezelésekkel és otthoni bőrápolással a tünetek enyhíthetők vagy megszüntethetők.

Kérjen időpontot konzultációra!

Az Image Skincare cég megalkotott egy kozmetikai családot és a hozzá tartozó kezelési kúrát, mely komoly eredménnyel kezeli a rozáceás tüneteket.

1.

Eredményorientált C-vitaminos és enzimes kezelés

Eredményorientált C-vitaminos és enzimes kezelés minden bőrtípusra, rosaceás és érzékeny bőrre is.
Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rosaceás, kipirulásra hajlamos bőrt, a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés után.

A hidroxisav és gyümölcsenzim keverék biztonsággal alkalmazható a bőr feltöltésére, ápolására, egyensúlyának visszaállítására, bőrproblémák kezelésére, akár rosacea vagy gyulladás esetén is. Nem okoznak látható jelentős hámlást és kipirulást a kezelés után.

Kúrában javasoljuk: a hat héten keresztül két heti rendszerességgel végzett kezelések egymásra szinergikusan épülnek és hihetetlen eredményt érhetünk el!

A kezelés után a bőr otthoni ápolása kötelező minimum egy héten át. Ehhez a Post Treatment KIT termékeit ajánljuk, melyet a kezelést végző szakember megítélése szerint kiegészíthet vagy kiválthat egyéb termékekkel a legjobb eredmény érdekében.

C-vitaminos hámlasztó kezelés ára: 27.000 Ft
Kúrában: 21.800 Ft/alkalom
Kezelési idő: 50 perc

FIGYELEM: A peeling kezelések célja a bőr egészségének javítása. A peelinget követő gyógyulási szakaszban kérjük, hogy szigorúan ezekkel a termékekkel ápolja a bőrét , hogy bőre biztosan teljes mértékben meggyógyuljon, mielőtt visszatérne napi bőrápolási rutinjához.

A kezelés fényérzékenyít,ezért napozni és szoláriumozni tilos a kúra alatt.

Kérjen időpontot konzultációra!

2.

Rozáceás bőr kezelése e-light technológiával

Arcon lévő értágulatok halványítására ajánljuk ezt a kezelést. A  kezelések hatására a kitágult erek elzáródnak, majd felszívódnak és nyomtalanul eltűnnek. Nagyon szép bőrkép érhető el! Legalább 5- 8 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséig, de erőteljesebb rozáceás hajlam esetén a kúrát időnként ismételni szükséges!

2 hetente ajánlott a kezeléseket elvégezni.

Kezelés ára: terület nagyságától függően 3.000-10.000 Ft.-ig

Kérjen időpontot konzultációra!

Rozáceás  bőr kezelése villanófénnyel
3.

Tű nélküli mezoterápia - hatóanyag bevitel

Érzékeny, rozáceás bőr kezelésénél is alkalmazható technika, mely segítségével a bőr mélyebb rétegeibe is be tudjuk juttatni a hatóanyagokat, tű nélkül! Kiváló német 100 %.-os analitikus tisztaságú hatóanyagokkal dolgozunk, melyet kizárólag erre a célra fejlesztettek ki. A hatóanyag koktélt mindig a bőr igénye alapján állítjuk össze. A koktélok segítségével intenzív gyulladáscsökkentő hatást tudunk elérni.

A kezelés ára: 21.000 Ft/alkalom
Lézer besugárzással: 26.000 Ft/alkalom
 

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr
THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr
THESERA – A dél-koreai kezelések csodája a szépség, a ragyogó, tiszta, ránctalan bőr

Prémium kategóriás kényeztető kezelések,melyek nanotechnológiás hatóanyagainak köszönhetően az orvosi beavatkozások alternatívája lehet.

Védjük meg és állítsuk vissza bőrünk egészségét! 

Mikrotűs kezelések
Mikrotűs kezelések
Mikrotűs kezelések

Szalonunk többféle mikrótűs eljárást végez, melyek különböző hatásokkal bírnak. 

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!