Érett, ráncos bőr kezelés

A bőr öregedésének folyamata elkerülhetetlen. A kor előre haladtával a bőr sokat veszít víztartalmából, zsírtartalmából melytől egyre szárazabbá, érdesebbé válik. Ahogy fogy a zsírszövet és fogynak a kollagén és elasztin rostok, a ráncok egyre láthatóbban egyre mélyebbek lesznek. Ahogy idősödünk, valamennyi mechanizmusunk lelassul. A bőrnek szüksége van bizonyos összetevőkre ahhoz, hogy megakadályozzuk alultápláltságát, melynek eredménye aztán a laza bőr, a ráncok, a túlzott pigmentáció.

Ahhoz, hogy bőrünk később öregedjen, olyan hatóanyagokat kell naponta a bőrbe juttatni, melyek egészségessé teszik és kiegyensúlyozzák. Az egészséges bőr, a gyönyörű bőr.

Alábbi kezeléseinket nem csak a bőr állapotának javítására, hanem már megelőzésre is ajánljuk. Személyre szabott kezeléseket kínálunk, így lehetőség van bármilyen kombinációt alkalmazni annak érdekében, hogy tökéletes eredményt kapjunk.

 • 1-3. Alapkezelések 
 • 4-5. Kezelések Mavex kozmetikumokkal
 • 6-10. Orvos-kozmetika
 • 11-14. Gépi fiatalítás
1.

Ismerkedő kezelés

Az első alkalomra ajánljuk, illetve azoknak a vendégeknek, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz. A kezelés tartalmazza a letisztítási rituálét, a bőr kitisztítását, 30 perces arc és dekoltázsmasszázst és egy bőrtípusnak megfelelő maszkot.

A kezelés ára: 13.000-15.100 Ft
A kezelési idő: kb. 2 óra

Ismerkedő kezelés
2.

Exkluzív masszázs

1 órás kényeztetés. Az arc leradírozása után masszázs arcon és dekoltázson hatóanyaggal, maszkkal. Különleges masszázstechnika!

A kezelés ára: 6.500-7.300 Ft
A kezelési idő: kb. 1 óra

Exkluzív masszázs
3.

Szemápolás

Speciális szemnyirok masszázs majd egy szuper hidratáló maszk a szem különleges igénye szerint. Ez a csodálatos élménnyel kombinált kezelés feltölti, hidratálja és feszesíti a szem érzékeny bőrét.  

A kezelés ára: 5.900 Ft

Szemápolás
4.

La Perla Nera – méregtelenítő kezelés

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett FEKETE GYÖNGY MASZK olyan forradalmi és természetes kezelés, mely megtisztítja a bőrt a lerakódásoktól, veszélyes anyagoktól, mérgektől, harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal szemben, orvosolja a napsugárzás és a környezetszennyezés öregítő hatásait, aktiválja a sejtek önregenerációs mechanizmusait, megerősíti a bőr védekező képességét.

A bőr a kezelést követően azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak. Az arc visszanyeri életerejét.

A kezelés ára: 9.900 Ft
A kezelési idő: kb. 50 perc

La Perla Nera – méregtelenítő kezelés
5.

Ganoderma öregedésgátló kezelés

 A kezelést ajánljuk hormonális egyensúlyt vesztett bőrre, rozácea, oxigéhiányos bőrre, terhesség, klimax és érett bőrökre.

Kezelésünk tartalmaz gyümölcsökből és növényekből származó hidroxi-savas hámlasztást. egy erős antiaging, hialuronsavas elixírt, barna algás nyomatmaszkot, melyek garantálják a bőr tökéletes megújulását. A kezelés minden terméke tartalmazza ezt a különleges gyógyhatású gombát, melyet a hosszú élet és fiatalság forrásaként emlegetnek.

A kezelés ára: 13.000 Ft
masszázzsal: 16.800 Ft
A kezelési idő: kb. 60-90 perc

Ganoderma öregedésgátló kezelés
6.

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a lélegző, 3D maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében.

Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna!

Kezelés ára: 15.000 Ft
Kezelési idő: 60 perc

7.

Oxigén kezelés

Luxus kezelés,mely oxigénnel tölti fel a bőrt. Ez miért fontos? Mert ahogy idősödünk, úgy romlik a bőr vérellátása, és úgy jut egyre kevesebb oxigén és tápanyag a bőrbe. A kezelés többi összetevője, a növényi őssejtek, peptidek és növényi enzimek mind a bőr friss, fiatalos megjelenését segítik kiváló hatékonysággal. Nyáron is végezhető kezelés.

Kezelés ára: 19.000 Ft
Kezelési idő: 50 perc

Oxigén kezelés
8.

The Max őssejtes kezelés

Ez a kezelés MAXimális öregedésgátló hatást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés MAXimális korrekciót, megelőzést és táplálást ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is. Nyáron is végezhető kezelés.

Kezelés ára: 27.000 Ft
Kezelési idő: 50 perc

The Max őssejtes kezelés
9.

The Signature facelift arckezelés –a C-vitamin specialista

Ez az arckezelés mindent tud! Még a legtapasztaltabb klienseket is lenyűgözik az eredmények. Érzékeny,rozáceás bőrön is kiváló hatású. Aloe gél alapban található 30 %-os C-vitamin az egyik legerősebb anti-oxidáns. Réti legyezőfű,fekete nadálytő és kamilla tartalma azonnal nyugtatja a bőrt. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőr élettel teli lesz és megújul. Kell ennél több?

A kezelés után a bőr otthoni ápolása kötelező minimum egy héten át. Ehhez a Post Treatment KIT termékeit ajánljuk, melyet a kezelést végző szakember megítélése szerint kiegészíthet vagy kiválthat egyéb termékekkel a legjobb eredmény érdekében.

Kezelés ára: 27.000 Ft
Kúrában: 21.800 Ft/alkalom
Kezelési idő: 50 perc

The Signature facelift arckezelés –a C-vitamin specialista
10.

Erősebb Image designer peelingek

A hámlasztás különböző formái már az ókortól kezdve óriási népszerűségnek örvendnek, hiszen a különböző természetes eredetű anyagokkal már akkor mérsékelt hámlasztást tudtak elérni, segítségükkel simává, egyenletessé és ragyogóvá varázsolták bőrüket.

A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket, az erősségtől függően különböző mélységig. Javul a bőr textúrája, egészségessé és ragyogóvá, frissé válik a bőr.

Wrinkle Lift

Image Wrinkle Lift: Az az ultra felületmegújító glikolsavas, retinolos kezelés láthatósan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőrt feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylan-ylang tisztítják a bőrt. . Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. A nyári orgona őssejtek csökkentik a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit is. Kötelező utóápolás és fényvédelem!

Kezelés ára: 27.000 Ft
Kúrában: 21.800 Ft/alkalom
Kezelési idő: 50 perc

A peelingeket (különösképpen az erősebb változatokat) megfelelő termékek használatával elő kell készíteni és utóápolás kötelező a kezeléseket követően! A legjobb eredményeket a kezelések kúraszerű, általában 6 alkalmas ismétlésével érjük el.

Foglaljon időpontot arckezelés konzultációra, ismerje meg a peelingezés hátterét, tudja meg, mi történik a bőrben a kezelések alatt, tegye fel kérdéseit, tudja meg, hogy az Ön problémájára milyen megoldást nyújt a kémiai hámlasztás.

Kérjen időpontot konzultációra!

Erősebb Image designer peelingek
11.

Bőrfiatalítás iPulse villanófénnyel

A bőr öregedése egy komplex folyamat, amely két egymástól független részből áll:

1. Belső öregedés, vagy más néven „biológiai óra”, amely a bőr lassú és visszafordíthatatlan károsodása.
2. Külső öregedés, vagy "fotoaging", a külső hatások eredménye. Elsősorban is az UV (ultraibolya sugárzás) hatása, de jelentősen hozzájárul a dohányzás és a túlhajszolt, stresszes életmód is.

A bőr öregedési folyamatainak során elveszti rugalmasságát, petyhüdt, ráncos lesz. A Napnak és a környezeti ártalmaknak kitett bőr pigmentált, tágult hajszálerekkel átszőtt. Ezeken a problémákon egyszerre segít ez az intenzív fényimpulzusokat kibocsátó kezelés. Az iPulse technológiával végzett fotórejuvenáció hatására a kollagén és elasztin rostok megújulnak, újraépülnek – láthatóan megfiatalodik a bőr! Az optimális eredmény eléréséhez 6-10 kezelésre van szükség.

A kezelés ára: 10.000 Ft

12.

MagicPolar tri-poláris és hexa-poláris rádiófrekvenciás arc kezelés

Gépünk a legújabb,legfejlettebb rádiófrekvenciás technológia,mely hatékonyságában és kezelésérzetben is messze felülmúlja elődeit. A kezelőfejek terápiás LED fényt is tartalmaznak illetve beépített hőmérő segítségével kontrollálható az optimális hőmennyiség bejuttatása, mely biztosítja a kezelés maximális hatásosságát.

Az életkor előrehaladtával a kollagén, elasztin és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk, illetve megelőzhetjük.

Hatás mechanizmus: Fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatást hozunk létre, melynek révén a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken,új fiatalos ragyogást adva az arcnak.

A kezelés ára:
Arc: 9.000 Ft
Nyak és toka: 3.000 Ft
Dekoltázs: 5.000 Ft
Kezelési idő: kb. 1 óra

A kezelést kúrában ajánljuk heti rendszerességgel. Bérlet vásárlása esetén: 5-öt fizet, 6-ot kap!

MagicPolar tri-poláris és hexa-poláris rádiófrekvenciás arc kezelés
13.

Lézeres mezoterápia (Meso I Laser)

Ez a készülék a jelenleg Magyarországon létező legmodernebb és egyben legeredményesebb orvos-kozmetikai eszköz, mely ötvözi a lézeres biostimulációt az eredeti orvosi elektroporációval. A Meso I Laser innováció a szépségápolásban! Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát, és a lézeres bőrfiatalítást egyesítette egyetlen készülékben. Az eljárás során a nagyteljesítményű lézer következtében a bőr, és a sejtek falának átjárhatósága jelentősen megnő, a tű nélküli mezoterápia alkalmazásával pedig a bőrben és a sejteken pórusok nyílnak meg, melyeken keresztül nagy mennyiségben lehet bejuttatni a ránctalanító, feszesítő és vitamin koncentrátumokat. A szöveti rétegekbe bevitt hatóanyagokat, melyeknek alapja a három molekulaméretű hyaluronsav és az őssejtes argirelin (természetes botox hatás) az alkalmazott technológia miatt többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr, ezáltal azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatása pár nap elteltével látható és még tartósabb eredményeket képes elérni.

A kezelés eredménye:

 • a bőr hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik
 • tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok
 • a bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin intenzív termelődésének köszönhetően.
 • az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik.

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A kezeléseket kivételesen magas hatóanyag tartalmú vegyszermentes német kozmetikumokkal végezzük, melyeket kifejezetten ehhez a géphez fejlesztettek ki.

 • peg származékoktól
 • kőolaj származékoktól
 • parabénektől
 • színezékektől
 • illatanyagoktól mentes

A kezelés ára: 21.800 Ft/alkalom
A kezelési idő: kb. 1,5 óra

14.

Cw laser – rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

A meso i laser legújabb fejlesztése, a cw laser, az anti-aging kezelések területén nyújt rendkívül eredményes megoldást, kifejezetten a mély ránckezelésekre. A meso delux és a hyaluron max skin boost kezeléseket kúrában 2-3 hetente végezzük összesen 3 egymást követő alkalommal. A nagy mennyiségű, kb. 15-20 ml hyaluronsav és 6 ml egyéb hatóanyag bejuttatása és aktiválása miatt azonban egy alkalom elvégzése is rendkívül látványos és igen tartós eredményre képes.

Meso delux –intenzív anti aging kezelés, erőteljes szövet tömörítéssel és kollagénindukcióval. Alkalmanként 20 + 6 ml tömény peptidkoncentrátum és hyaluronsav betöltéssel végezzük ezt az igen exkluzív luxus kezelést. Kivételes minőségű és származású kivonatokat magas koncentrációban tartalmazó készítményekkel dolgozunk. Egy különleges mély-peeling alkalmazása után (ez nyitja meg a bőrt), speciális anti-aging hatóanyagokat és töltőanyagokat dolgozunk a bőrbe egy nagypontosságú orvosi hatóanyag bejuttató rendszerrel. A kezelés alatt többszöri rétegezéssel töltjük fel a bőrt valódi 10 ml molekuláris hyaluronsavval (töltőanyag), 10 ml peptid koncentrátummal (kollagénszintézis érdekében) és 6 ml erőteljes ránctalanító ampullával (argirelin & parazsázsa = botox hatás + organikus szilicium & dmae = tömörítés). A rétegezések között a bejuttatott hatóanyagokat a cw laser speciális lézer eljárásával aktiváljuk, mely hatására a hatóanyagok és a töltőanyagok mélyen beépülnek a bőr különböző rétegeibe, mintegy alábélelve a bőrt. A meso delux kezelés gyakorlatilag egy teljes arcra alkalmazott rétegelt hyaluronsavas feltöltés is, azonnali hatással és rendkívül szép, homogén bőrfelszín kialakulásával.

A kezelés ára: 43.000 Ft
A kezelési idő: kb. 1,5 óra

15.

Hyaluron max skin boost – rétegelt hyaluronsav arcfeltöltés

Alkalmanként 15 ml valódi hyaluronsavval. Ez a kezelés gyakorlatilag egy 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletesen betöltött hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A hyaluronsav igen jó nedvességmegkötő, és a bőr szöveteibe jól beágyazódó tulajdonságának köszönhetően méltán alkalmas is erre a feladatra. Bizonyos idő eltelte után minden mellékhatás nélkül felszívódik. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, azt követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra nem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt. Alkalmazása nőknek és férfiaknak egyaránt, minden bőrtípusra, minden életkorszakban eredményes és alkalmazható.

A kezelés ára: 39.800 Ft
A kezelési idő: kb. 70-80 perc

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!