Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Beauty and make up

"A divat változik, a stílus örök." Coco Chanel

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük. Az igényes megjelenéshez hozzátartozik az egyéniséghez illő smink, amely nemcsak széppé, de magabiztosabbá is formálja a hölgyeket.

Pierre René Professional Make Up termékek

2015 novemberében hazánkban is bemutatkozott a Pierre René Professional prémium kategóriás sminkmárka, melynek szalonunk hivatalos partnere lett. A termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi, innovatív termékek fejlesztésére, ennek köszönhetően minden terméke bőrgyógyászatilag ellenőrzött, nagy részük parabénmentes, hipoallergén, továbbá fejlesztésük során állatkísérleteket nem végeznek. Többek között ezekért is lehetséges, hogy a kozmetikai ipar fővárosának, Párizsnak mára egyik aktív szereplője lett a Pierre René Professional.

Szalonunk teljes terméksorral, teszterekkel, interaktív kipróbálási lehetőségekkel és minden igényt kielégítő árukészlettel várja a kezdő, amatőr, hobbi vagy akár profi sminkeseket.

Az azonnali vásárláson felül lehetőség van ajándékutalványok, vásárlási utalványok vásárlására.

Forduljon hozzánk bizalommal.

Sminkszolgáltatások

Alkalom- A sminkelés célja, hogy elkendőzzük a szabálytalanságokat, kiemeljük, hangsúlyossá tegyünk az arc szép részeit. Más sminket készítünk a hétköznapokra, és mást különböző alkalmakra. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, a ruha, a szem és hajszín, a kiegészítők és még sok minden, de a legfontosabb, hogy viselője jól érezze magát benne.

Nappali smink: 4.000 Ft

Alkalmi smink: 6.000 Ft

Smink szalagavatóra: 5.500 Ft (3 fő felett 5.000 Ft/fő)

Fantázia, extrém smink: 10.000-15.000 Ft

Smink fotózásra, forgatásra, helyszíni kiszállással 10.000 Ft/óra

Esküvő - A szép smink a szép bőrnél kezdődik. Ahhoz, hogy a menyasszony a legszebben mutasson a nagy napon nem csak a sminkjének, de a bőrének is gyönyörűnek kell lennie. Keressen fel minket az esküvő előtt egy-másfél hónappal, hogy személyre szabottan kezelhessük arcbőrét a még tökéletesebb megjelenés érdekében.

A próbasminket egy-két héttel az esküvő előtt készítjük. Ilyenkor beszélünk meg minden részletet a sminkkel kapcsolatban. A próbasmink alkalmával elkészítünk több lehetséges alternatívát is, hogy mindenki az egyéniségéhez, stílusához, az esküvő hangulatához, a ruhához, dekorációkhoz és virágcsokorhoz leginkább illő sminkben álljon az oltár elé.

Menyasszonyi próba smink: 5.000 Ft (+műszempilla 1.500 Ft)

Menyasszonyi smink: 8.000 Ft (+műszempilla 1.500 Ft)

Vőlegény smink 2.500 Ft

Vendégek alkalmi sminkjei: 5.000 Ft (5 fő felett 4.500 Ft/fő)

Pécs és Pécs környékén a kiszállási díj távolság függvényében előzetes egyeztetés alapján történik!

 

Légy egyedi és készítsd el a saját színösszeállításod! Egyénre szabottan tudod kialakítani a saját smink „kollekciódat”.

Smink tanácsadás

Egyéni egy órás sminktanácsadás – Megtanuljuk, hogyan készítsünk el egy 10 perces nappali sminket az alapoktól. Bőr előkészítése, alapozás, púderezés, pirosítás, szemöldökformázás, szem kontúrozása, szempillaspirál használata, rúzsozás.  Átbeszéljük milyen színek állnak jól, mit emeljünk ki a sminkkel.

Ára: 15.000 Ft

melyből 10.000 Ft levásárolható Pierre René smink termékekre.

Egyéni két órás sminkoktatás – Teljesen az alapoktól felépítünk egy nappali és egy alkalmi sminket. Formáljuk és csontosítjuk az arcot. Megtanuljuk a helyes tusvonal húzását, a legelőnyösebb satir technikákat és a selyemporok használatát.

Ára: 25.000 Ft

melyből 15.000 Ft levásárolható Pierre René smink termékekre.

Csoportos (max. 2-3 fős) három órás sminkoktatás – a csoportos sminkoktatás alkalmával végigvesszük a sminkelés alapjait, a nappali, natúr sminktől indulva eljutunk az alkalmi sminkek elkészítéséig. Természetesen figyelembe vesszük az egyéni igényeket is, ezért a tanfolyam akárcsak az egy fős oktatás esetében, itt is személyre szabottan folyik. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének eltölteni pár igazán csajos órát barátnőik társaságában és közben megtanulni, hogyan sminkeljék magukat gyönyörűre.

Ára: 40.000 Ft/csoport

melyből 20.000 Ft levásárolható Pierre René smink termékekre.

A sminktanácsadáson használt eszközöket és anyagokat a helyszínen biztosítjuk.

Személyre szabott tanácsadás
Konzultáció
Konzultáció

Szalonunk számtalan olyan beavatkozást végez, melyek nem végezhetők el bizonyos helyzetekben illetve nagy körültekintést igényelnek.

Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása
Kozmetikumok forgalmazása

A bőrápolás alapja a minőségi otthoni ápolás.

Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése
Bőrproblémák kezelése

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Forduljon hozzánk bizalommal.

Testkezelések
Testkezelések
Testkezelések

Szalonunkban teljes körű alakformáló csomagok állnak Vendégeink rendelkezésére. Egyénre szabott kezelési terveket készítünk, legyen szó karcsúsításról, feszesítésről, zsírbontásról, cellulit kezelésről, méregtelenítésről vagy relaxálásról.

 

Sminkek
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Sminkek - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Kozmetikánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink bőrét a lehető legkorszerűbb anyagokkal és technológiával ápoljuk és szépítsük.

Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia
Tartós szőrtelenítés IPL technológia

Villanófény vagy IPL (Intense Pulsed Light) általánosan elterjedt megnevezése azokra a kezelésekre, ahol speciális fényvillanásokat alkalmazunk

Ajándék utalványok
Ajándék utalványok
Ajándék utalványok

Ajánljuk ajándékutalványainkat minden eseményre! Lepje meg szeretteit!

Műszempillák
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető
Műszempillák - jelenleg ez a szolgáltatásunk nem elérhető

Az 1D-2D-s műszempilla kitűnő választás azoknak a hölgyeknek, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik hiszik és vallják, hogy a szem a lélek tükre és ehhez elengedhetetlen egy gyönyörű szempillasor.

Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel
Bőrfiatalítás gépekkel

Modern technológiával a feszesebb bőrért, a ráncok ellen.

Szempilla lifting
Szempilla lifting
Szempilla lifting

Forradalmian új eljárás. Gyönyörű,íves szempillák akár 6 héten keresztül. Fiatalos tekintet. Nőies kisugárzás. Csillogó szem.

Hívj, vagy írj

Üzletünk óriási kínálattal vár
Bizonytalan vagy? Kérj időpontot konzultációra

Hívj minket a +36 (72) 511-200-as telefonszámon!